En film jag vill se nya BATMAN

Tragiskt när man tänker på att Heat Ledger inte finns någon mer och tydligen gör han sitt livs roll! Alla som sett den hittills säger att den är grym........ Jag måste se den helt enkelt! Grymma skådisar med!

Nya tag nya utmaningar

 Ska cykla med min pärla till körskolan behöver ju träna mer på hur de vill att man ska köra!!!! Älskar verkligen min pärla till cykel.........

 Fått fina blommar från min antie såååå söta.....


   Jag o Lottis var och åt lite lunch i skäris ........ sååå smarrigt med ceasar sallad!!! Me likes....... Skönt att det börjar bli varmare väder nu....... Kanske man kan bada lite!!

Trist dag för Hanski

Jahapp då har man fått KUGGA sitt första uppkörningsprov idag...... Tog det rätt hårt ändå för tyckte att han jag körde med förklarade min ej klarade uppkörning dåligt---- (

Nåja det är bara ta det som det är och ta nya tag! Det var ingen annan som klarade heller idag på den tiden som jag körde inga glada miner direkt kanske var en sån dag bara...... Ååååh jag som bara vill ha mitt körkort nu...... men får träna mer eller planera innan korsníngar och få allt att flyta på bättre  helt enkelt........

Men riktigt trist måste jag säga känns tungt i hjärtat snyft........

EN film ni måste se!





Underhållande, romantisk och 100% ABBA denna film kan ni se med en kär vän som jag gjorde med Lottis, er mamma, pojkvännen men hur du än ser den så se den bara ! Jag blev kär i denna film! Bra gjort!

Självklart beror det på vad man är på för film humör innan men jag kom ut glad från biografen i alla fall! Vill jätte gärna se musikalen nu oxå! Den säger alla är super bra oxå!


Sommar favoriter jag inte kan vara utan

  
Sommarväskan jag bara älskar Kathy van Zeeland                                     Gudomliga produkter för kroppen



 Underbart för håret! Björ Axen styling gel, balsam spray från XL, toni & guy hårspray och silkesdroppar från LANZA.................................


 
Dofter från himlen DIOR,Chanel,chloé och burberry och Lancomes Hypnose

Rekomenderar dessa produkter starkt!!!!!!

  Gott o blandat med andra ord!!!!

Seg vecka


Åhh förtjänar semseter...................... Är så seg vet inte om man har vitamin brist eller något för man är sjukt trött hela tiden.......  Tror det är jobbet som tar musten ur en just nu, man räcker inte till..

   Så har man ju varit på lite party! Kräfta som man är så firar man sig själv i juli!



Har fått dessa sköna utsmyckningar som gåvor som jag bara älskar!

 Denna skönhet från Milton och Lottis o Emil från Steven Shein ett måste för att vara inne i New York ....... Älskar den!

                             

ELLE smycke från mina släktingar såå stilren och fiiin !!

 Sagis en av mina söta kusiner som fyller dagen efter mig! Visst är vi kräftor bra! haha!

Har även fått fotvård, krämer , parfymer o kläder en massa godsaker........ Fast man inte ens fyller jämt! Folk uppvaktar en alldeles för bra kommer bli bortskämd!!! haha

Är lite rastlös så jag har tagit fram mina gröna fingrar och pysslat med blommorna skall visa sen hur fint det blev!

Min vän Lottis är bortrest till myggen inte ok!! ...... Saknar dig!



Imorgon skall jag köra dubbel lektion för trafikskolan behöver det med tanke på att det nalkas för uppkörning snart!! Nervöst...... Halkbanan är på Torsdagen...................... Kan man kugga sånt???

Ha en härlig tisdag! kraaaaaaam





IQ TEST



FICK ALLA RÄTT PÅ MATTE DELEN DÄR DET SPRACK VAR NÄR JAG SKULLE MINNAS ALLA DESSA SIFROR SOM VISADES HA HA HA MEN KUL TEST 108 ÄR INTE DUMT! =)

EN FILM NI MÅSTE SE!! "P.S I LOVE YOU"

Jag är en otrolig romantiker och hoppas verkligen alla fått känna på kärlekens glädje och smärta! Tyvärr smärtan ingår annars känns det inte lika genuint och äkta! Den ska i själva verket få oss att känna!
Man ska verkligen inte ta kärleken för given denna film är ett prakt exempel! Jag är inte den som är känslig så men denna film bröt varenda tår kanal jag hade! haha! Ni som behöver rensa tårkanalerna se den...... Jag såg den två gånger men grät lika mycket! Har nog aldrig kännt mig så mycket lipsill!!  Förstår bara inte hur bra de tänkt igenom denna film! Den är vackert gjord ................... Som min kille sa en riktig chick flick ( tjej rulle) haha men tror att det var bra att jag tvinga honom att se den!!! Så alla se den så vill jag gärna höra vad ni tyckte!!! Jag bara älskar denna! För att den får mig att just att känna så mycket!

Henne Hillary har ni sett i million dollar baby och honom  Gerard i filmen 300.