HÖST

Nu är det bara inse .... Hösten är här vare sig man vill eller inte!




Fast det kan vara lite mys pys på hösten! Man slappnar av lite....... På sommaren har man hysteri över att få passa på att njuta av solen så mycket som möjligt och man blir nästan stressad om man blir inne sittande en solig dag.... Då vi har så få av dem........ Bor i fel land helt enkelt......  Fast på hösten är det mysigt att ta fram alla mössor o vantar och ta en thé o bara mysa.......Tända ljus och kolla på film kura in sig bland kuddarna i soffan........ Lite mer avslappnat i alla fall för min del........ Sen kommer ju sen hösten när man ska jul förbereda vårt liv är så beroende av planering....... Vilket indirekt medför stress....... Hoppas  i alla fall att alla passar på att ta en lång promenad med mysiga höst kläder med inget mål vart de ska utan bara ger sig ut och andas in hösten! Gör det första som faller en in!  Nu ska jag försöka boka en tid för uppkörning för körkort och jag kan säga det är inte det lättaste! Inte om du vill ha en tid innna jul i alla fall!


Kraaaaam

Riktig Söndag!

Solen har i alla fall varit uppe vilket är härligt! Men vilken höst vi börjar få! Har varit rätt dålig på att uppdatera bloggen min! Vill byta utseende på den oxå!

Veckan har varit så lååååång mest för att man varit sjuk men varför skall helgerna alltid gå så snabbt!
Lottis håller på att gör en total makeover hemma oxå herregud säger jag bara...... Det kommer  dock bli super fint när det är klart...... man blir ju inspirerad till att göra om hemma i alla fall! =) Jag som är en sån hemma kräfta......
Har gjort en del shopping i skäris där jag hitta en armani tröja som har så skööönt material så jag vet inte i vilket himlarike den är gjord i..... haha  kommer bild på senare!

Shoppat dessa skor som är rätt så heta i höst känner jag! =)

Stövlarna från G-staar de röda skönheterna är från Oasis.................................. armband från dolce








 Har fikas det med mina trogna vapen dragare på favvo haket espresso house! mmmmmmmmmmmmmmmmmm vad sugen jag blev direkt på en gooood latte! =)



Allt för just nu! Sov sött! Det gör min vovve i alla fall!